Keuzemenu

Ieder plan vraagt om een andere aanpak. Samen bespreken wij jouw wensen en wat er nodig is om deze te realiseren. Denk hierbij aan moodboards, plattegronden, kleuradvies, meubelplan, materialen- en accessoiresplan, verlichtingplan of het stylen van een ruimte met styling aan huis. Kortom advies op maat.

Om het je wat gemakkelijker te maken bieden wij een menu aan.

Het mondeling advies is altijd de basis van een interieurplan en tevens ook ons starttarief. Vanuit het mondeling advies kun je zelf je interieuradvies op maat samenstellen.

In overleg is er veel mogelijk dus zijn er vragen of andere wensen dan horen wij deze graag!

De genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf Vaassen gratis, daarna berekenen  wij 0,19/km

Mondeling interieuradvies €90,-

Bij een mondeling advies komen wij bij je thuis om jouw woonwens te bespreken met een maximale duur van 60 minuten. Wij geven vervolgens ter plekke advies en tips over hoe je je huis met kleine aanpassingen een nieuwe look kan geven. Door de indeling te veranderen, toevoegen van kleur en de juiste accessoires, zal je zien dat jouw huis met niet al te veel middelen een totaal andere uitstraling krijgt.

Voor dit advies nemen wij materiaal mee, zoals een kleurenwaaier en product- & materiaal ideeën om het advies te ondersteunen.

Kleuradvies €50,-

Kleur is een belangrijk onderdeel van het huis. Kleur kan zoveel toevoegen aan je interieur en is van grote invloed hoe we ons dagelijks voelen.
Het kiezen van kleur is iets persoonlijks. Mensen reageren verschillend op de dezelfde kleur.

Wij helpen je graag om de juiste kleur te kiezen die bij jou en je interieur past.

Na het gesprek gaan wij aan de slag met een kleurenplan.
Vervolgens komen wij het kleuradvies persoonlijk bij je thuis toelichten.

  • Deze prijs is op basis van een bepaalde ruimte of vertrek.

Moodboard €100,-

Voordat je aan de slag gaat in je huis, is het belangrijk dat je goed weet wat je wil. Zeker wanneer je verschillende stijlen mooi vindt, is het goed om van tevoren te beslissen welke stijl je wilt volgen.
Zo weet je zeker dat je de inrichting krijgt waar alle decoratie en meubels goed bij elkaar passen.

Door een moodboard ga je visualiseren en creatief denken waardoor het einddoel inzichtelijker wordt en makkelijker te realiseren is.

Naar aanleiding van de woonwensen gaan wij aan de slag met een moodboard op maat en komen we deze persoonlijk bij je thuis toelichten.

  • Deze prijs is op basis van een bepaalde ruimte of vertrek.

Plattegrond €150,-

Tijdens het mondeling advies vindt er een kennismakingsgesprek plaats bij jouw thuis.
Wij bespreken samen jouw woonwensen en hoe we deze kunnen realiseren.

Wij bekijken de ruimte en neem foto’s, indien er geen plattegrond is meten we de ruimte op.

Na het gesprek gaan wij aan de slag met het uitwerken van een 2D plattegrond van de bepaalde ruimte welke wij persoonlijk bij je thuis toelichten.

  • Deze prijs is op basis van een bepaalde ruimte/ verdieping

Lichtplan €100,-

Bij het inrichten van je huis denk je meteen aan verf, behang, vloeren en meubels. Iets waar veel mensen later pas bij stil staan, is de verlichting in huis. Vaak wordt de toegevoegde waarde van verlichting over het hoofd gezien en dat is jammer! Verlichting bepaalt functionaliteit, sfeer en uitstraling en het is dan ook belangrijk om er goed over na te denken hoe en waarmee je je huis wilt verlichten. Wil je optimaal omgaan met verlichting, kies dan voor een lichtplan!

Ook kun je met een lichtplan vóór een eventuele (ver)bouw, voorkomen dat je met aansluitpunten zit die je niet kunt gebruiken en dat je aansluitpunten mist, waar je ze graag had willen hebben.

In een lichtplan werken wij de opzet van de verlichting in jouw huis uit.
Vervolgens komen wij het lichtplan persoonlijk bij jou thuis toelichten.

  • Deze prijs is op basis van een bepaalde ruimte/verdieping

Materiaalplan €135,-

Wat wij erg belangrijk vinden in onze ontwerpen is dat alles in de juiste balans is.
Een interieur moet kloppen en bij elkaar passen. Een goede basis is hierbij erg belangrijk. Door de juiste materialen te combineren creëer je rust en eenheid.

Met een materiaalplan zoeken wij de juiste wand, vloer en raambekleding voor je uit en op basis van ons advies kunnen deze door jou zelf worden aangekocht.

  • Deze prijs is op basis van een bepaalde ruimte/verdieping

Meubelplan €135,-

Wat wij erg belangrijk vinden in onze ontwerpen is dat alles in de juiste balans is.
Een interieur moet kloppen en bij elkaar passen. Door de juiste meubels te combineren creëer je rust en eenheid.
Met een meubelplan zoeken wij de juiste meubels voor je uit en op basis van ons advies kunnen deze meubels door jou zelf worden gekocht.

Accessoiresplan €135,-

De af styling is heel bepalend in een interieur. Door het gebruik van de juiste accessoires zal je zien dat jouw huis met niet al te veel middelen een totaal andere uitstraling krijgt. Door de juiste accessoires te combineren en te herhalen creëer je rust en eenheid.
Met een accessoires plan zoeken wij de juiste accessoires voor je uit en op basis van ons advies kunnen deze jou zelf worden gekocht.

Af stylen €135,- per dagdeel (3 uur)

Wij hebben het al eerder benoemd maar de af styling in het interieur is heel bepalend.

Kom je er niet uit? En vind je het moeilijk om de accessoires op de juiste plek in huis neer te zetten? Wij helpen je graag met het af stylen van je interieur.

Met het af stylen van je interieur zorgen wij ervoor dat de accessoires de juiste plek verdienen hierdoor creëer je rust, eenheid en klopt het totaalbeeld.
Voor het af stylen rekenen wij een bedrag van €135,- per dagdeel daarna berekenen wij een uurtarief van €45,-.